İşte Tatil Budur Dedirten Villa Tatili - Likya Villam
‘İşte Tatil Budur’ Dedirten Villa Tatili
0 Görüntüleme

‘İşte Tatil Budur’ Dedirten Villa Tatili

Bir yıl belki daha fazla bir süre çalışıp tatil hayali kurdunuz ve tatilde sessizlik, özgürlük ve konforun en üst düzeyde olmasını istiyorsunuz. Tıka basa dolu, yapıların apartman dairelerinden farkı olmadığı oteller yerine size özel villa tatilinin hayalini kuruyorsanız. Size uygun bir villa tatili bulmanız gerekiyor. Lüks villa tatilinin sunduğu olanaklar genellikle jakuzi, çok sayıda banyo, bahçe ve çeşitli bahçe ekipmanları, özel açık ve kapalı havuz, şömine, ısıtmalı havuz, sauna, hamam bulunmaktadır. İşte Tatil Budur diyeceğiniz villalar ve özellikleri

Ailenizle veya arkadaş grubunuzla yapacağınız bir villa tatili planlıyorsunuz. Bu villa tatili size özel olmalı başka kimse tarafından rahatsız edilmek ve görünmek istemiyorsunuz. Sizin için uygun olan villa tatili, muhafazakâr kiralık villalarda yapacağınız tatillerdir. Bu villa türleri gerçek anlamda sizleri özel ve yalnız hissettirir. Muhafazakâr villalar özellikle Antalya bölgesinde çok sayıda bulunmaktadır ve son zamanlarda bu muhafazakâr villalara talep artmıştır. Bunun en büyük nedeni hem özel yaşantımızda hem iş hayatımızda oldukça fazla insanla görüşüyor ve karşılaşıyoruz. Tatil planınızda bu monoton hayatın dışına çıkmak ve kendinizle tam anlamıyla baş başa kalmak istiyorsanız Muhafazakâr villalar siz özel hissettirir.

Eğer keyfe düşkün, lüks ve özel bir tatil planı kuruyorsanız Havuz sizin için iyi bir seçenek değilse veya amacınız yüzmek değil de rahatlamak keyif yapmak ise Jakuzili villalar tam size göre. Jakuzili villalar ev konforunu bir üste taşıyarak size harika bir villa tatili imkânı sunar. Jakuzide keyif yaparken bir yandan müzik dinleyebilir kitap okuyabilirsiniz. Aynı zamanda vücut ağrılarına iyi gelecek sıcak su ve noktasal su çıkış sistemi sayesinde kaslarımızı rahatlatabiliriz.

Tatilde özgür olduğunuz bir diğer konuda saatlerdir. Otellerin en büyük sorunu her şeyin saatli olmasıdır. Bu saatler tatilde özgürlüğümüzü kısıtlamaktadır. Tatile gittiğimiz zaman erken uyanmak veya erken yatmak istemeyiz. Otellerde zorunluluktan erken yatar erken kalkarız. Villa tatili yapıyorsanız tüm kuralları siz belirlersiniz. Siz saat kaçta yatmak istiyorsanız o zaman yatarsınız saat kaçta uyanmak isterseniz o saatte uyanırsınız veya istediğiniz saatte yemek yersiniz. Bu villa tatilinde tam olarak dinlemenizi sağlamaktadır.

Balayı villaları yeni evli çiftleri kendilerini çok özel hissettirmektedir. Balayı çiftlerin hayatları boyunca bir kere yaşayacakları çok özel bir andır. Her çift bunun çok özel ve unutulmaz geçmesini istemektedir. Balayı villaları sizlere özel süslemeler ve sunumlarla özel olduğunuzu hissettirirken bir tatilde olduğunuzu da unutturmaz. Balayı villa tatili için seçtiğiniz villada havuz, jakuzi, bahçede özel alanı ve bunun gibi tatilinizi dolu dolu yaşayacağınız özgür çeşitli alanlar sunmaktadır.

Pandemi dönemi içerisindeyiz evde olmak, maskeyle dolaşmak bizleri çok bunalttı. Doğa ile iç içe olabileceğimiz bir tatil istiyoruz. Otellerin apartmanlara benzeyen mimarisi bizler için yeterli olmayacaktır. Evden çalışma modeline geçildiği zaman evde normalden çok fazla zaman geçirmeye başladık. Evden sıkıldığımız zaman villa tatili aklımıza gelir. Doğayla iç içe olabileceğimiz bir havuzlu villa tatili ile bütün yılın yorgunluğunu ve stresini atabiliriz. Üstelik tüm bunları ev konforunda yapabilme fikri içimizi rahatlatmaktadır.

Köy yerinde bir tatil villası kiraladıysanız eğer o bölgeyi çok iyi tanıyabilirsiniz. O bölgenin güzel yerlerini gezebilir yöresel yiyeceklerini tadabilirsiniz.

Villa tatili yaptığınızda lüks ve doğayla iç içe olmak size hayata bakış açınızı değiştirir. Konfor, lüks ve güzel doğasıyla villa tatili zihnen rahatlamanızı sağlamaktadır. Bu rahatlama sonucu hayata bakış açınız değişir.

Korunaklı Villada Balayı

Korunaklı villalarda özel hayat yüksek duvarlar ve perdeleme sistemi ile korunur. Bu sistemin en büyük nedeni hem teras kısmının hem de havuz kısmının yabancı gözlerden korunmasıdır. Helal tatil evleri balayına gidecek olan çiftler için de en avantajlı seçeneklerden biridir.

Muhafazakâr aileler de tüm tatil boyunca korunaklı villa sayesinde gözden uzak şekilde özgürce tatillerini yapabilirler. Yalnızca muhafazakâr aileler değil balayını rahatsız edilmeden geçirmek isteyen çiftler ya da özel etkinlik düzenlemek ve gözlerden uzak olmak isteyen gruplar da korunaklı villaları tercih eder.

Korunaklı villalar sayesinde yeni evli çiftler baş başa kalabilir ve özel hayatlarını diğer gözlerden uzakta yaşayabilirler. Helal tatil evleri balayı için oldukça avantajlıdır çünkü eğer klasik bir tatil köyüne giderseniz burada havuz, yemek gibi alanlar ortaktır ve kalabalıktır.

Korunaklı villayı tercih ederseniz tüm alan sadece size özel olur. Hem havuzda hem de yemek yiyeceğiniz zaman baş başa olursunuz ve balayının keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Günümüzde oldukça popüler bir seçenek olan korunaklı villaların fiyatları da seçtiğiniz konuta göre farklılık gösterir.

Özgür olmak isteyenlerin seçtiği tatil mekânları korunaklı villalar olur. Bir otele gittiğinizde insanların nasıl olduğu, havuzun temiz olup olmadığı gibi sorular her zaman kafanızda olur ama korunaklı villada bu sorunu yaşamazsınız. Tatiliniz tamamen size özel ve özgür olur.

Korunaklı Villada Tatil

Helal tatil evleri muhafazakâr aileler için özel olarak tasarlanan yerlerdir. Ev özel tasarım olur, havuz kısmı korunaklıdır. Ev tamamen size ait olduğu için evin kurallarını da siz koyarsınız.

Alan size ait olduğundan canınızın istediğini dilediğiniz zaman yapabilirsiniz. Özel tasarım villalar oldukça lükstür ve en iyi şekilde zaman geçirmeniz için tasarlanmıştır. Kişisel alanın korunması göz önünde bulundurularak yapılan bu evler dışarıdaki gözlerden uzak bir şekilde havuza girebilmenizi sağlar.

Yüksek duvarları sayesinde çevreden görünmez. Ev yalnızca size özeldir mahremiyetinize uygun olarak dizayn edilmiştir. Balayı çiftleri için ya da eğer otelde kadın erkek ayrımı yapmaları canınızı sıkıyorsa korunaklı villaları kiralayarak dilediğiniz gibi bir tatil yapabilirsiniz. Helal tatil evleri kiralamak istediğinizde herhangi bir zaman kısıtlaması yoktur.

Her mevsimde korunaklı villalara gidilebilir ama ülkemizde genelde en fazla yaz aylarında yoğun olur. Aileler diğer insanlar tarafından rahatsız edilmeden burada diledikleri gibi tatil yaparlar. Eğer yaz aylarında gitmek isterseniz yoğun talepten dolayı rezervasyon yaptırmanız daha avantajlı olur.

Akdeniz veya Ege’de tatil yapmak istediğinizde şehir merkezlerinde tüm gözlerden uzakta tatil yapabilirsiniz. Korunaklı villa tatilleri kişisel alanı tamamen korur ve özgür bir tatil yapmanızı sağlar. Villa havuz ve teras kısımları dâhil olmak üzere dışarıdan görünmez. Rahat bir şekilde güneşlenebilir, yüzebilir ve sevdiklerinizle gözlerden uzak tatil yapabilirsiniz